Politica de Confidentialitate

Compania care administrează site-ul http://www.malidcom.ro este S.C. MALIDCOM S.R.L., cu sediul în Sibiu, Calea Turnișorului 45, Nr.Reg.Com. J32/571/1995, C.U.I. RO7628666.

Informațiile stocate de către noi sunt: nume prenume (pentru identificare), număr telefon (pentru a vă putea contacta), adresa de e-mail (pentru a vă putea transmite informații), adresă livrare (pentru a vă putea înmâna comanda).

Site-ul http://www.malidcom.ro utilizează cookies, și anume: informații standard de înregistrare, date privind activitatea vizitatorilor, istoricul navigării pe site-ul nostru, adrese IP, acestea fiind în totalitate anonime, nu se vor folosi sub nicio formă în vederea asocierii identității unui utilizator cu adresa IP. Aceste informații sunt transmise către terți, ca Google, Facebook, Instagram, Whatsapp etc., doar cu scopul de a analiza modul în care utilizatorii folosesc site-ul, pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea acestuia, pentru publicitate online, pentru a vă arăta campanii de marketing cât mai apropiate intereselor dumneavoastră. În situația în care utilizatorii își setează browser-ul să nu accepte cookie-uri din partea www.malidcom.ro, furnizorul nu garantează funcționalitatea completă sau perfectă a site-ului.

Malidcom S.R.L. asigură securitatea și confidențialitatea datelor stocate, acestea fiind utilizate doar în scopul pentru care au fost introduse: confirmare comenzi, detalii de livrare, oferte speciale, numai cu acordul vizitatorului / cumpărătorului în prealabil. Furnizorul se obligă ca datele cu caracter personal ale utilizatorului să nu fie transmise către terți cu excepția operatorului direct de marketing, companiilor de curierat cu care colaborază, procesatorilor de plăți, serviciilor de e-mail marketing sau altor entități de acest gen. Prin acceptarea termenilor și condițiilor acestui site, utilizatorul își dă acordul ca S.C. Malidcom S.R.L. să-i proceseze datele cu caracter personal.

Vă puteți exercita oricând dreptul la informare în legatură cu prelucrarea datelor dumneavoastră, dreptul de a primi datele pe care le-ați furnizat, respectiv dreptul de intervenție asupra lor – rectificare, actualizare, ștergere la adresa de e-mail online@malidcom.ro, sau puteți vizualiza / modifica datele personale direct din contul dumneavoastră.

Durata stocării: datele dvs. cu caracter personal sunt salvate în baza noastră timp de 5 ani de la prima factură sau până când utilizatorul solicită ștergerea acestora. Datele dumneavoastră cu caracter personal, stocate de către noi, în momentul prelucrării acestora sunt protejate prin tehnologia https, firma noastră utilizând și serviciile unui procesator de plăți pentru siguranța efectuării plătilor online prin intermediul site-ului nostru. Cu toate acestea, transmiterea informațiilor prin internet, nu este complet sigură, existând totuși riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe persoane neautorizate. Așadar, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru astfel de vulnerabilități ale sistemelor care nu sunt sub controlul societății noastre.

În situația în care considerați că drepturile dvs. privind colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, de către S.C. MALIDCOM S.R.L., au fost încălcate, puteți depune o reclamație la adresa de e-mail online@malidcom.ro, urmând să primiți un răspuns, în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă sau nu vă mulțumește soluția oferită de către noi, aveți dreptul să vă adresați Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal aici, sau la adresa B-dul G-ral Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, număr de telefon 0318059211 sau 0318059212, e-mail anspdcp@dataprotection.ro.